Asiantuntijapalvelut

Kuluttajat ovat enemmän huolissaan tuontantoeläinten hyvinvoinnista kuin koskaan aikaisemmin. Kuluttajien intressi on huomattu niin kotimaassa kuin myös kansainvälisillä markkinoilla ja eläinten hyvinvointi on noussut vahvaksi teemaksi niin B2B kuin myös B2C markkinoinnissa. Myös maatalouspolitiikka pyrkii edistämään eläinten hyvinvointia erinäisin kannustinjärjestelmin ja vastuullisuus korostuu tänä päivänä niin maatalous- kuin myös ruokapoliittisissa linjauksissa.

Yritykset tarvitsevat enenevissä määrin tieteelliseen tutkimukseen pohjaavaa, ammattimaista asiantuntija-apua eläinten hyvinvointiin liittyvien riskien hallinassa, sekä vastuullisuuden huomioimisessa ja hyödyntämisessä esimerkiksi hankintaketjussa ja markkinoinnissa. Tarjoankin konsultointi- ja asiantuntijapalveluita juuri näiden tarpeiden ratkaisuksi.20160519_141125

Minulla on kattava työkokemus eläinten hyvinvoinnin saralta niin tutkimuksen, virkamiestyön kuin myös hanke- ja projektikonsultoinnin parista. Lisäksi omaan työkokemusta markkina- ja kuluttajatutkimuksen saralta. Voit lukea työkokemuksestani tarkemmin täältä.

Teen parhaillani väitöstutkimusta eläinten hyvinvoinnin tuen vaikutuksista nauta- ja sikatiloilla. Väitöstutkimustani teen Eläinten hyvinvoinnin tutkimuskeskuksessa, Kliinisen eläinlääketieteen tohtoriohjelmassa. Pidänkin tieteeseen pohjaavaa asiantuntemusta kriittisenä tekijänä eläinten hyvinvoinnin asiantuntijatyössä. Aikaisempiin tutkintoihini voit perehtyä täällä.

Viime joulukuussa läpäisin eläinten hyvinvoinnin mittaamisprotokolla Welfare Qualityn auditoijan koejakson. Olen Suomen ensimmäinen sertifioitu nautojen Welfare Quality-auditoija ja työskentelenkin elintarvikealan yritysten kanssa eläinten hyvinvointi-auditointien parissa. Welfare Quality on maailman ensimmäinen tieteellisen näyttöön ja toistettavuuteen perustuva hyvinvoinnin mittaamisprotokolla.

Tänä vuonna päätin työni asiakkuuspäällikkönä Kantar TNS:n Elintarviketieto Oy:ssä. Työtehtäviini kuuluivat laaja-alaisesti eläinten hyvinvointiin, maidontuotantoon ja elintarvikekuluttamiseen liittyvät tutkimukset ja hankkeet. Laadin myös laatuohjeistuksia ja hyvän toimitavan ohjeita mm. eläinten kuljettamiseen ja tilatason hyvinvointiin liittyen eri alojen yrityksille. Tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä yrittäjänä konsultointiyrityksessäni.

Olen hyvin laajasti kiinnostunut eläinten hyvinvoinnista, kuluttajakäyttäytymisen vaikutuksista maatalouteen ja sen tuotantotapoihin, eläinten hyvinvoinnin tuomasta lisäarvosta kuluttajalle ja tuottajille sekä tukipoliittisten päätösten ja kysynnän vaikutuksista tarjontaan ja tuotantoon.

Olen työskentelytavoiltani tehokas ja luotettava. Pysyn asetetuissa aikatauluissa ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta hankkeesta, jonka otan vastaan. Hyvien yhteistyötaitojen vuoksi omaan laajat verkostot kaupan- ja elintarvikealan toimijoihin sekä tuottajiin ja tuottajaetujärjestöihin.

Ota yhteyttä, katsotaan kuinka voin auttaa!

lammas_2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s